Maja

Badstolen Maja finns i två storlekar. I badsetet Maja ingår en badstol med ställbar abduktionskloss, ett höft- eller bålbälte och två extensionsrör.

Kategori:

Beskrivning

Badset Maja, badstol för badkar

Maja består av en rygg och sits, gjutet i ett för att undvika skarpa kanter mot huden. Bältet är vitt och kan justeras med hjälp av kardborreband. I ryggen finns tre skåror på var sida, så  att man kan välja var bältet passar bäst. Önskar man fler bälten går det bra att komplettera, många barn kan behöva både höft- och bålbälte.

Börja gärna med att justera sittdjupet. Lossa undertill på abduktionsklossen, mät och placera sedan abduktionsklossen så att den ger stöd mellan benen utan att trycka eller göra ont. Abduktionsklossen kan variera något i färg.

Maja skall monteras i badkaret när badkaret är tomt dvs fritt från vatten. Börja med att trycka fast sitsen i badkaret. Sugpropparna kan gärna smörjas in med hårdtvålslödder innan, för bästa grepp. Montera därefter extensionsrören. Ett av extensionsrören skall monteras bakom badsetets rygg och det andra monteras framför barnet i badkarets sidor, för att användas som ett handtagstöd för barnet.

Tekniska specifikationer

Maja Storlek 1 Storlek 2
Art nr 7511 7512
Höjd cm 350 440
Bredd 340 cm 340 cm
Djup 280 330
Vikt kg 2,1 2,3
Tillbehör
Extra bälte
Art nr 6903/14 6903/15
Extensionsrör
Art nr 7208 7208

Titel

Till toppen