Splashy

9 497,00 kr12 355,00 kr

Allround stolen Splashy finns i två storlekar Small och Big. Splashy kan användas i badkaret, i duschen, på stranden eller på gräsmattan. Splashy fungerar också suveränt inomhus på golvnivå där man kan leka med sina kompisar!

Splashy har ett fempunktsbälte som kan justeras och som också kan ändras till ett trepunktsbälte om ditt barn sitter bra och stadigt och inte behöver så mycket stöd. Fyra polstrade stöd ”bumpers” ingår så att ditt barn kan få extra stöd om det behövs.

Ryggstödsvinkel kan ställas i många olika lägen och bältena justeras så att alla barn kan sitta bekvämt och säkert.

Splashy Small passar barn mellan ca 1 – 8 år

Splashy Large passar barn mellan ca 7 – 14 år

Båda golvsitsarna är enkla att ta med sig. Splashy Small väger 4,7 kg och Splashy Big väger 6,7 kg. För mer tekniska specifikationer se under Dokument!

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Splashy, en stol för badkar, dusch, strand och lek!

Splashy består av en rygg och sits på ett lågt underrede. På undersidan av underredet finns sugkoppar för att Splashy ska stå stabilt i badkaret. Ryggen kan vinklas så att ditt barn får det stöd som behövs för att kunna sitta säkert och tryggt.

Splashy finns i två storlekar, Splashy Small ca 1 – 8 år (maxbrukarvikt 30kg) och Splashy Big ca 7 – 14 år (maxbrukarvikt 55kg). Splashy är enkel att bära med sig, Splashy Small väger 4,7kg och Splashy Big väger 6,7kg. Den minsta modellen, Splashy Small, finns som standard i färgen turkosblå sits med gröna bälten. På den större modellen, Splashy Big, är sitsen mörkblå med gröna bälten.

Splashy har ett fempunktsbälte som lätt kan ändras till ett trepunktsbälte. Dessutom finns det extra stöddynor för att ge extra stöd vid huvudet eller på sitsen.

Tekniska specifikationer

SPLASHY Storlek Small Storlek Big
Ryggstödshöjd 61cm 72cm
Ryggstödetsbredd 42cm 45cm
Sitsens djup / Underredets längd 30cm / 62cm 40cm / 80 cm
Sitsens bredd / Underredets bredd 35cm / 42cm 45cm / 45 cm
Max brukarvikt 30kg 55kg
Ca ålder 1 – 8 år 7 – 14 år

Ytterligare information

Storlek

Small, Big

Färg

Turkosblå/Limegrön, Rosa/Limegrön, Marinblå/Limegrön

Titel

Till toppen