GoTo Seat – Sits för barn

Sitsen GoTo Seat är ett bärbart sitthjälpmedel som gör det möjligt för ditt barn att sitta självständigt nästan överallt till exempel på köksstolen, i gungan, i kundvagnen eller i flygplansstolen.

ToGo sitsen kan monteras på ett underrede så att du kan vinkla ryggstödet  och användas på golvet eller på annat plant, slätt och torrt underlag.

Beskrivning

GoTo Seat – Bärbar sits som passar nästan överallt!

Sitsen GoTo är enkel att ta med överallt tack vare sin låga vikt. GoTo sitsen kan snabbt sättas fast på en stol, i en gunga eller i en kundvagn. Under flygresan kan GoTo sitsen monteras i flygplanstolen så det blir enklare för hela familjen att resa iväg på nya äventyr!

GoTo har ett justerbart bålstödsbälte, ett polstrat nackstöd som tillsammans med axelbälten och grenbältet ger bra stöd för ditt barn att kunna sitta själv. Monteras GoTo sitsen på underredet har du dessutom möjligheten att vinkla ryggstödet och ge ditt barn den bästa sittställningen.

GoTo finns i två storlekar, i textilmodellen: färgerna grå, blå och turkos eller grå, lila och rosa, se bilder. Vill du kunna torka och tvätta av GoTo sitsen passar modellen i röd galontyg bättre, se bild nedan.

Minsta storleken, storlek 1, rekommenderas för barn mellan 1-3 år och har en max brukarvikt på 15kg.

Största storleken, storlek 2, passar barn mellan ca 3 – 8 år och har en max brukarvikt på 30kg.

  • /fusion_li_item]

Modell Storlek 1 Storlek 2
Sittbredd 19-26 cm 21-30 cm
Sittdjup 17,5 cm 24,4 cm
Ryggstödshöjd 38-54 cm 51-68 cm
Max brukarvikt 15 kg 30 kg
Ålder ca 1 – 3 år 3 – 8 år

Titel

Till toppen