Köpvillkor

Allmänt
Maydayaid.se säljer varor via internet till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Personnummer och organisationsnummer måste ALLTID anges.

Beställning
Beställningen kan göras via telefon, e-post eller i vissa fall på våran hemsida, vänligen se våra kontaktuppgifter för beställning via telefon eller e-post. När beställningen är mottagen skickar vi ett ordererkännande och en faktura i två separata mail.

Välkommen att ringa oss på tel: 0300 56 97 00
eller maila oss på vår mail: info@maydayaid.se

Vi skickar gärna en offert på produkten före beställning.

Beställningsrutiner för privata inköp
Vill du köpa något från oss som privatperson?
Vi behöver få veta:

  1. Produktens namn
  2. Namn på beställaren
  3. Leveransadress
  4. Faktureringsadress
  5. Telefonnummer, gärna mobilnummer för snabb hantering vid ev frågor.
  6. E-postadress dit ordererkännandet och fakturan ska skickas till.

Priser och frakt
De priser du ser på hemsidan är inklusive moms på 25% , samtliga priser anges i svenska kronor. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar som kan vara ett resultat av förändringar som står utanför vår kontroll, till exempel som moms höjningar eller valutaförändringar och liknande omständigheter.
Fraktavgift tillkommer

Betalning
Vi använder oss av Klarna och därmed kan du välja att betala direkt med kort eller bankkonto, senare eller med delbetalning .

Produkter
Maydayaid.se reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls maydayaid.se rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga order.

Leveranstid
Leveranstiderna kan komma att vara olika beroende på vad för vara det är du har beställt. Har vi varan på lagret tar leveransen 2-3 arbetsdagar. Vid beställning av artiklar som vi inte har på lager kan leveranstiden komma att bli längre, vid dessa fall informeras du av oss på Mayday Aid.