Om Mayday Aid

Mayday Aid startades år 1993 av Camilla och Gary Milger. Vi började med en enda produkt, en bakåtvänd rollator. Den bakåtvända rullatorn vi sålde då, säljer vi fortfarande idag, det var första generationen av rullatorn ”Flux”. Idag har vi utökat vårt sortiment med flera olika produkter och har hjälpmedel för ett mycket stort spektrum. Mayday Aid är än idag ett litet och personligt företag. Det viktigaste för oss på Mayday Aid är att du som kund ska vara nöjd med vår service och självklart våra produkter. Vårt motto har alltid varit ”Hjälpmedel med kvalité och omtanke” och vi hoppas att det är känslan du ska ha när du har varit i kontakt med oss.

Vi gillar zebror.

Varför då?

Jo, zebran symboliserar för oss individen, som du säkert vet har alla zebror sitt mycket speciella mönster men kan tyckas ändå så lika på håll. Som vi människor, lika men ändå så olika.

Vår önskan är att våra hjälpmedel skall uppfylla dina individuella behov och underlätta för dig i din vardag.

Visste du det här om Zebror:

Zebran är ett flockdjur. Zebror lever i huvudsak av blågräs, som är ett magert bete. Deras kroppslängd varierar mellan 2-2,5 meter och en höjd på 1,5 meter. Zebror väger ca 200-300 kg. Vissa zebror har vit bottenfärg och svarta ränder, andra har bruna ränder och sandfärgad botten. Försök har gjorts att tämja zebror för att använda dem som rid- eller dragdjur. Men det lyckades, som du förstår, inte så bra.

Våra samarbetspartners