xRover

30 198,00 kr50 330,00 kr

Stor sulky för stora barn!

Vi växer alla olika fort och blir olika långa. xRover erbjuder med sin största storlek  även långa personer en möjlighet att hänga med ut på roliga utflykter

Med ett fastramschassi helt i aluminium och med cambrade bakhjul, klarar sig xRover suveränt i både skog och tuff terräng. Gillar du och ditt barn att dessutom att springa och cykla blir xRover snart er bästa kompis att ha med på ute på träningen. Med cykelkopplingen förvandlas xRover snabbt till en cykelkärra!

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

En stor sulky för träning och utflykt

xRover sulky för barn, ungdomar och vuxna med särskilda behov som gör det möjligt att komma ut i skog och mark. En terrängsulky som gör det möjligt att både hänga med på cykelturen och löprundan. Det finns också ett skid-set, för montering på hjulen, att använda på snön vintertid.

Listan med alla tillbehör som kommer med är lång om du väljer xRover All-in-one. Du hittar allt från myggnät till transportväska för hjulen. Kanske behöver du ta med dig extra kläder eller något att dricka? Stuva ner allt i ryggväskan som hör till.

Önskar du bara en xRover i standardmodell så kan du alltid komplettera med tillbehör i efterhand.

Mått och vikt Small Medium Large
Max brukarlängd 120cm 150cm 170cm
Max brukarvikt 44kg 80kg 120kg
Mått cm (LxBxH) 118x65x76 138x65x80 163x65x89
Framhjul 6 ”eller 14″
Bakhjul 20″
Vikt, sulky 10kg 13kg 15kg

Ytterligare information

Storlek

XRover Small Standard, XRover Small ALL IN ONE, XRover Medium Standard, XRover Medium ALL IN ONE, XRover Large Standard, XRover Large ALL IN ONE

Titel

Till toppen