Scooot – Krypvagn, rullstol eller vagn

12 693,00 kr

Scooot, en krypvagn eller en rullstol eller en vagn för barn!

Att lära sig krypa är en av de viktigaste grundläggande rörelserna i ett barns utveckling.

När ett barn förflyttar sig, övar barnet kroppens grovmotorik, balans, koordination, smidighet och förmåga att beräkna avstånd.

Frihet att på egen hand förflytta sig i rummet ger barnet nytt förhållningssätt till sig själv och till sin omgivning. När barnet kryper runt stärks dessutom självständighet, vakenhet samtidigt som arm- och benmuskulatur får träning.

Scooot med sin enkla design inbjuder till rörelse, lek och upptäckarglädje!

 

Artikelnr: 164-620 Kategori:

Beskrivning

Scoooter för rolig rörelseträning!

Scooot ger barn frihet och möjlighet att förflytta sig hemma och på förskolan utan hjälp av vuxen person. Barnet kan träna att först ligga på mage och ta sig framåt genom att ”paddla” sig runt med händer och fötter. Scooot kan också köras med fötterna om ryggstödet är monterat. När de stora drivhjulen är monterade kan Scooot också användas som en rullstol och behövs det ibland lite extra hjälp finns det ett körhandtag att använda!

Scooot är är utrustad med ett höft/bäckensele, tillsammans med ryggstödet får barn som behöver ett bra stöd som hjälper till att hålla överkroppen i ett upprätt läge.

De stora drivhjulen gör det enkelt för barn att själva kunna köra runt. Fotstödet justeras i längd för att passa barnets benlängd.

Scooot Scoot 4 in 1 Scoot 4 in 1 med spec ryggstöd
Art nr 164-620 164-621
Sittbredd 23cm
Max brukarvikt 22kg
Vikt 4kg
Färg Orange

Titel

Till toppen