I år springer vi Glädjeruset Kiruna – Ystad!

Över hela Sveriges land kan nu ALLA vara med och springa av Glädjeruset.

Nu ber vi er, som springer med någon av Mayday Aids sittvagnar eller sulkys, att skicka in en bild på er familj / Team / gäng som vi får lov att publicera på vår facebooks sida. För varje foto vi får in lovar vi donera en summa till HUGOs Stiftelse!

Läs mer om hur ni anmäler er till det virtuella loppet här nedan:

Hej,

Med anledning av Covid-19 och det allmänna läget valde vi att ställa in årets vanliga upplaga av Glädjeruset. Vi anordnar istället Glädjeruset 2020 som ett virtuellt lopp där du deltar var och när du vill!

Loppet startar den 22 augusti och håller på ända fram till 30 september. Du kan alltså hitta en dag som är helt optimal för dig eller varför inte springa loppet flera gånger?

Alla som deltar får som vanligt årets snygga tröja från Asics, nummerlapp, en spännande bok och såklart också en schysst medalj! Då årets arrangemang medför lägre kostnader kan vi även erbjuda en lägre startavgift – endast 225 kr per deltagare och 125 kr under 18 år.
Precis som vanligt går allt överskott från Glädjeruset till Hugos Stiftelse som ser till att pengarna används till andra bra aktiviteter.

Vi vill även göra något gott för alla över 70 år som varit extra drabbade av riskerna med virus. 70-plussare deltar för halva startavgiften med rabattkoden ”visombyggdedettaland”. Sprid gärna vidare!

Anmälan görs som vanligt via hemsidan www.gladjeruset.se

Följ oss gärna på Facebook – Glädjeruset 2020 – Virtuella loppet och på Instagram #gladjeruset

Glada hälsningar från Glädjeruset Crew!

Anmäl dig här!