Bilbarnstol Recaro Expert Plus Reha


Recaro Expert Plus Reha är en stabil och säker, framåtvänd bilbarnstol för att ge mindre barn stöd och bälten som behövs för trygg färd i bil. Bilbarnstolen är utformad för att möta de högsta kraven på säkerhet och är godkänd enligt ECE-R44/04 för viktklass 9 - 22 kg.

Följande dokument kan du hämta hem:

Produktblad Recaro Expert Plus Reha bilbarnstol

Beställningsguide Recaro Expert Plus Reha bilbarnstolRECARO har i samarbete med Thomas Hilfen tagit fram nya bilbarnstolar för barn med funktionshinder.

 

Ett patenterat Quick fitting system gör det enkelt och snabbt att säkert montera bilbarnsstolen i bilsätet.

5-punktsbältet är integrerat i bilbarnstolen. Bältet kan fixerasmed en hand och alla justeringarna görs vid mittenspännet.

Dra ut sitsen och vinkla i samma stund ryggen för att få en bättre viloposition för barn som somnar under bilfärden.

 

Recaro Expert plus Reha bilbarnstol är utformad för att ge extra stöd för barn med särskilda behov, samtidigt som bilbarnstolen håller samma höga säkerhetsnivå som vanliga bilbarnstolar.

Recaro expert Plus Reha passar mindre barn från 8 månader till 6 år (9-22kg). Sitsen levereras i standardutförande med avtagbara bålstöd,  sidostöd och nackstöd. Det gör det enkelt att göra justeringarna  av bilbarnstolen för att uppfylla behoven hos det enskilda barnet.


På baksidan av bilbarnsstolens rygg finns tre lägen för höjdjustering av axelbanden så att placeringen lätt kan ändras när barnet växer.

Sitsen kan vinklas tillbaka till ett viloläge för att ge ökad komfort för barnet samtidigt en hög säkerhetsnivå. Om barnet behöver sitta mer lutad bakåt, finns även en sitskil som tillbehör. Sitskilen placeras under bilbarnstolen.


Recaro Expert Plus Reha är mycket robust och hållbar. De fasta sidodelarna bidrar till att ge extra stötskydd vid höfterna.

Bilstolens klädsel är gjort av ett hållbart och mjukt tyg (med mocka känsla) och är brandsäkert enligt brittiska standarder. Klädseln är avtagbar och kan tvättas i maskin 30.

Bilbarnstolen Recaro Expert Plus Reha är testad och godkänd enligt ECE 44/04, godkännande nr 04.301.220.

Produktbild
Klicka för att se produktbild, Quick fitting system.
Quick fitting system
Klicka för att se produktbild, 5-punktsbälte.
5-punktsbälte
Klicka för att se produktbild, Sovläge.
Sovläge
Klicka för att se produktbild, Fotstöd.
Fotstöd
Klicka för att se produktbild, Bord.
Bord
Klicka för att se produktbild, Kil.
Kil
Klicka för att se produktbild, Skyddsklädsel.
Skyddsklädsel

  Tekniska specifikationer
  Sittdjup29 cm26 cm med sittinsats
  Sittbredd fram29 cm22 cm med sittinsats
  Sittbredd bak28 cm22 cm med sittinsats
  Ryggstödshöjd55 cm
  Dimensioner (b x h x d) 43 x 67 x 56cm
  Bilstolens viktca 11 kg