Badset Maja, badstol för badkar

 

 

Badstolen Maja finns i två storlekar. I badset Maja ingår en badstol med ställbar abduktionskloss, ett höft- eller bålbälte och två extensionsrör. 

Maja består av en rygg och sits, gjutet i ett för att undvika skarpa kanter mot huden. Bältet är vitt och kan justeras med hjälp av kardborreband. I ryggen finns tre skåror på var sida, så  att man kan välja var bältet passar bäst. Önskar man fler bälten går det bra att komplettera, många barn kan behöva både höft- och bålbälte.

Börja gärna med att justera sittdjupet. Lossa undertill på abduktionsklossen, mät och placera sedan abduktionsklossen så att den ger stöd mellan benen utan att trycka eller göra ont. Abduktionsklossen kan variera något i färg.

Maja skall monteras i badkaret när badkaret är tomt dvs fritt från vatten. Börja med att trycka fast sitsen i badkaret. Sugpropparna kan gärna smörjas in med hårdtvålslödder innan, för bästa grepp. Montera därefter extensionsrören. Ett av extensionsrören skall monteras bakom badsetets rygg och det andra monteras framför barnet i badkarets sidor, för att användas som ett handtagstöd för barnet.

 

Följande dokument kan du hämta hem:

 

Bruksanvisning Maja

Badset Maja produktblad
Badset Maja rekonditioneringsanvisning

 

 

 

Produktbild

  Tekniska specifikationer
  Art nr StorlekHöjdBredd DjupVikt
  7511 1 350 340 2802,1kg
  7512 2 440 340 3302,3kg
  6903/14 Extra bälte till badstol stl 1
  6903/15 Extra bälte till badstol stl 2
  7208 Extensionsrör